#42

Gyűlölök vásárolni. Számomra mindegy, hogy ruhanemű vagy élelmiszer, kín szenvedés mindkettő beszerzése. Főleg a hiper/szuper marketektől, bevásárlóközpontoktól borsózik a hátam. Sokkal inkább szeretem beszerezni a szükséges dolgokat a sarki közértbe, még úgy is, hogy drágább. De megvan az emberi kapcsolat, biztos, hogy csak azt veszem meg ami szükséges, és nem 2-3x annyit költök mint terveztem volna. De sajnos vannak dolgok amikért mégis kénytelen vagyok tologatni a bevásárlókocsit, (aminek az egyik kereke tuti nem forog, majd miközben pakolok a csomagtartóba naná, hogy úgy dönt, hogy elgurul mellőlem).

. Bookmark the permalink.

5 Responses to #42

  1. ...és naná, hogy leguggolsz mögé és lefényképezed....

  2. Nálunk biztosan jól éreznéd magad, mert a mi boltunkban mindenki a nevén szólít mindenkit, és azt is megbeszéljük, hogy mit álmodtunk.
    Eleinte kicsit furcsa volt ez nekem, de ma már tudom, hogy jó helyen vagyok.
    A kép szuper, tetszik nagyon. :)))

  3. Gólya says:

    és még mázlid van, ha bele tudod dugni a százast és nem rágóval felturbózva húzod ki, és akkor is ki tudod venni a coinodat, amikor visszavitted...apró örömök az életben :))))

  4. Toni says:

    A csíkos bolttól és társaitól én is kész vagyok, viszont egy könyvesboltba, vagy turkálóba elgyengülök és elfelejtem az összes limitemet!
    Szuper az érmeperspektíva!

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.