#197

Hogy hol végződik a jó ízlés határa, az ugyebár szubjektív megítélés.
Mindenesetre nekem Fiaim személyében megadatott 2 kritikus véleményező,
ha példának okáért beállítok egy ilyen új szerzeménnyel. Ítéletük könyörtelen volt.
De hajlandóságot mutattak megszokni anyjuk nyakán eme tárgy látványát.

. Bookmark the permalink.

4 Responses to #197

  1. Hát nem is tudom... én nem nagyon szeretem az ilyen nyakékeket és úgy általában semmiféle bizsut, de egy találó ruhadarabbal biztosan jól néz ki a nyakadon.

  2. Csillagos says:

    Szerintem nyáron jól esik az embernek egy kis bohóság, még ha egy ékszer is közvetíti azt. Én kedvelem a szép bizsukat, de ritkán hordok, mert a két kisebb örömmel szaggatja a nyakamról őket. Ráadásul engem is feszélyez sokszor. Majd, ha már nagyobbak lesznek, kiélem effajta szenvedélyemet:)))

  3. Gólya says:

    A nyaklánc dögös. De sokat számít, hogy a ded mit mond. Nekem a kis majdnem 4 évesen is véleményez, és ha valamiről negatívan, akkor onnantól kezdve nem érzem benne jól magam. Mert ennek a kis tökinek is már olyan kifinomult ízlése van, hogy csak na! :)

  4. Rita(006) says:

    Erzsébet, én is így vagyok ezzel, több mint való Gyerekeim azért ódzkodnak annyira eme darabtól, mivel nem ehhez szoktak. De néha kell egy kis változatosság, a határok feszegetése. :)

    Csillagos, ugye???!!!! Évekig nem hordtam én sem semmi síkból kilógó kiegészítőt, de most hogy már Nagyfiaim vannak … Arról nem is beszélve, hogy elfiúsodom mellettük. így kell néha egy kis „csajszisság”, jelen esetben egy nyaklánc. :)

    Gólya, az tuti, hogy rányomja a bélyegét a Ded véleménye! (simán lenyagyanyózta Nagyfiam az egyik új ruhámat; aztán nem is vettem fel, mígnem Anyukám sztornírozta az ellenvéleményével. így most, juszt is felveszem, lássák ki hordja a nadrágot. Ja, nyakláncot.) :)

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.