#194


Nem először adok hálát, hogy nem az Alföldön, hanem a Duna partján élünk!
(a lenti képen, számomra ismeretlen fiatalember látható, így ha valaki felismerni véli, utólagos engedelmével került ide, nem szándékosan „kaptam” le, egyszerűen bévülsiklott a fókuszba.)

. Bookmark the permalink.

13 Responses to #194

 1. Hát..ööööö...én az Alföldön élek. És a Tisza mellett :)

 2. Mi meg a Bakonyban. Árnyékos,lombos fák között. :)))

 3. Gólya says:

  Mi meg az ovi udvarán hűsölünk. A gyerekem meg a Velencei tónál a Nagyival :)
  A papucsos kép awesome!!!!

 4. Rita(006) says:

  Lilianyu, ööööööö…. tényleg a Tisza! Na de azért az mégse Duna?! De rég jártam a Tiszánál! Emlékeim szerint nem olyan finom pocsojaszag lengi körül, mint a Duna általam látogatott partjait. Persze az is lehet, csak az elfogultság mondatja ezt velem, hisz Duna parton nőttem fel és nem a Tiszánál.

  Csutkailda, na jóóóóóóó. Annak az árnyékos lombos fáknak, erdőnek is megvan a feelingje ami Nálatok a Bakonyba van!!!!!!!!!!!!!!

  Gólya, bakker csöndbe maradok, tiszteletem a Tied ott az ovi udvarán! Olinak meg jó nyaralást! Mellesleg 8 évesem is a Velencei tónál lesz holnaptól! Szintén Nagyival! :)

 5. Eszem a gusztusod...Na, de a Duna sem a Tisza :DD! Én is lehetek elfogult, mind az Alfölddel, mind a Tiszával, ugye?
  Gólyát meg ne sajnáld, azt mondta, szereti ezt a meleget. Én bezzeg nem, és egy 3x4-es betonszobában nyomom a melót 35 fokban....:( egész nyáron, 1-2 hét kivételével.

 6. Rita(006) says:

  Lilianyu, Naná, hogy legyél elfogult! És Nálad a pont!!!!!!!!!!!!!!!!! Gólyát ejtettem, úgy kell Neki, ha szereti is a meleget. Tiszteletem átpártolt Hozzád Anya!!!!!!!!!! (jövő héttől lehűlés! ezek után gondolom Te rendelted! ügyes!) :)

 7. Névtelen says:

  Jó neked! :)
  Én is odaköltözök! :)
  Jó fotók!

 8. Csillagos says:

  No, én meg a Garam mentén élek, ezt tessék űberelni:))))

 9. Rita(006) says:

  Mr.Paparazzo, gyere! Bár már közel se vagyok ám úgy elájulva helyzetemtől itt a Duna partján, tudván, hogy mennyi mégfáintosabb hely létezik kishazánkban! :)

  Csillagos, na jó, kész vagyok! Meghúzom magam egész kicsire itt a Duna stégjén. Icipicire. :)

 10. evadraga says:

  Rita, folyamatosan el vagyok ájulva a fotóidtól!!!!!!!!!!!!!!!!
  Szerintem Te, ahol én élek, ott is ilyen fantasztikus fotókat lőnél!!!
  Egyszerűen CSÚCS vagy!!!!!!!!!!!!!!! ehh, látod, megszalad a kezem a felkiáltójelen, de annyira annyira jó vagy!!!! :-DD

 11. Rita(006) says:

  Évadrága, KÖSZÖNÖM! Mint szomjazó iszom szavaidat! Nagyon-nagyon jólesik! :)

 12. Egyszerűen fantasztikus ez a papucsos fotó!!!!!!!(nekem is megszalad a kezem) Hogy szeretem a stégen ücsörgélést, csak szúnyog ne lenne a földön:)

 13. Rita(006) says:

  Köszönöm Ciripbogár! Igazi relaxációs élmény szerintem is a stégen ücsörögni! (és nem akarom elkiabálni, de ha szerencséje van az embernek, egy kis szellő és szúnyogmentes a környezet) :)

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.