#141


Love. Ez a szó járt ma egész nap az eszembe.
(na persze magyarul, de azt nehéz lett volna fonallal „kiírni”)
8 éves törékeny Kismanóm 4. napja szenved egy orvos szerint vírusos eredetű hasgörcstől.
Délután kezdődik, addig semmi gond nincs azon kívül, hogy nem eszik, és éjszaka válik rémálommá. Én meg tehetetlenül nézem, nem tudok segíteni, ami még jobban megvisel mint a kialvatlanság. Csak remélni tudom, hogy kifele lábal belőle, és a diéta-koplalás meghozza a jobbulást.


. Bookmark the permalink.

4 Responses to #141

  1. Ó, nagyon sajnálom, szörnyű lehet! A legrosszabb betegségfajta...
    Nagyon sok erőt neked is, neki pedig jobbulást, most már mihamarabb!!!!

  2. Ha nem is a legrosszabb, de tényleg **** :( Jobbulást neki!! Hosszú az az út, míg végigmegy a vírus, de reméljük, tényleg a végén van már.

  3. Csillagos says:

    Próbálok megjegyzést írni, de folyton visszadobja a gép... Remélem, most sikerül... Jobbulást és több pihenést kívánok nektek... És talán innen-onnan mintavételt, hogy biztosan tudjátok, mivel álltok szemben. Andrisunknak volt ilyen 2 éve, egy helyben topogtunk napokig, amíg kiderül hogy rota-vírus piszkálkodik szegénykében. Végül gyorsan megtalálták a gyógymódot is a Bethesdás orvosok, nagyon hálás vagyok nekik! Isten adjon nektek erőt, kitartást! Csillagos:)

  4. Rita(006) says:

    Köszönöm szépen az aggódást, törődést! Nagyon jól esett! Továbbítottam is, és nem akarom elkiabálni, de az első éjszaka volt amit görcsök nélkül végigaludtuk! Csak halkan bízok, hogy ez már az alagút vége, és a diéta, Normaflore, meg Hidrogén-peroxid kúra hatott!

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.