#56



Na jó, nem volt ám ilyen nyugis a mai nap.
Inkább ez volt a jellemző:


Pénteki kölcsön gyerek + saját kutya. Ugye milyen cukik? Eleve, hogy a kisember nem fél a számára óriás, derékig érő kutyától, a négylábú, pedig, hogy vigyáz rá, óvatosan játszik vele. Mondjuk utóbbi, simán végighúzta Lindust a nappalin keresztül így ültében, amin persze mondanom se kell mindketten nagyon jól szórakoztak! Tökéletes a végeredmény: kutya mai napra megmozgatva + a nappali köve ragyog, tökéletes wax a gyereknadrág!

Szép hétvégét mindenkinek!

. Bookmark the permalink.

3 Responses to #56

  1. Úgy látom, hogy nálatok is nagy a nyüzsgés. :)))Ez nálunk is így van, mert rendszeresen több gyerekem van, mint a 3 saját.
    Már olyan jó lenne a kertben tölteni velük az időt, gyönyörködni a szép virágokban, élvezni a nap melegét, olvasni a teraszon, de itt még mindig metsző hideg van.
    Semmilyen növény, virág még nem bújt ki.
    Nem is álmodozom, hiszen úgyis előadásokon kell a hétvégén részt vennem.

    Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek!

  2. Gyönyörű a virágod, kicsit kiegyenlíti a tulipánt;)???
    Nektek is jó hétvégét! Takarítani már úgysem kell:)))

  3. Rita(006) says:

    Ilda, gondolom Te is hasonló mentalitással bírsz mint én: addig jó, míg a mi társaságunkban nyüzsögnek a csemetéink a haverokkal! És ez tartson minél tovább!
    Nálunk egyébként a crocus-ok már kihatottak (és Tofka múltkor szerencsére csak tulipános kedvében volt, így ezek megmenekültek!)

    Merci, a kerti áldozati tulipánjaimat ugyan halványan, de valóban kiegyenlíti eme vágott virágom.

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.