#51


Ugye milyen szépen fejlődik?
Gondoltam én, milyen szuper: adott egy ébredező kert, benne ideális fotóalanyok, akik nem izegnek-mozognak, de mégis hétről hétre változnak. Pl. egy sorozat: hogyan nőttem tulipánná. Sikerült is e két képet elkészítenem, lelkesedésem még akkor sem csökkent, mikor világossá vált számomra, hogy a héten soron következő képet kénytelen leszek automata gépemmel megörökíteni. Sok mindennel számoltam, egyel nem; az én szobakutyámmal, aki ismét tulipános kedvében lesz:


Cuki ugye? Idén nem aprózta ám el, suttyomban minden virághagymát megevett! Pedig komolyan mondom, kap elég kaját! (mondjuk tulipánt igaz hogy nem)
De nem vagyok pipa. Csak virágtalan. :)

. Bookmark the permalink.

8 Responses to #51

 1. m says:

  Nagyon tetszett:)))
  Nálunk a gyerekek bizonyítványát ette meg Fanta, igaz, csak fél éves volt;)))
  Tetszik, h nem vagy mérges. A virágtalanság pedig hamar orvosolva lesz... ahol ennyi férfiú lakozik!!

 2. Toffi csírájában folytotta el a tulipánt :)
  Mikor lesz kész a géped?
  Remélem, te is meggyógyultál már! (én igen ;))

 3. Ezt felül kell vizsgálni.Biztos a szobacirkáló volt a tettes? Tulipán maradványok a fogak között...Miegymás. Ne legyünk elhamarkodottak.:)

 4. Gólya says:

  Nálunk a kutya anno ernyő-ruhát evett (a vázat gondosan meghagyta), papírpénzt, zöldhéjas diót egészben, meg ilyesmit...
  Szegény tulik! :))))
  De lehet, Toffee tudta, mire van szüksége :)

 5. Rita(006) says:

  Merci, Tofkának volt ennél merészebb húzása is, pl. nyáron férjem mobiltelefonját gyilkolta meg. Szóval a kert tulipánmentesítése már igazán csekélységnek számít.

  Lilianya, gépem a szerviz ígérete szerint szerdáig bezárólag kész lesz! (nem kicsit vannak már elvonási tüneteim)

  Kreatívhit, A szobacirkáló egyébként feltételes szabadlábon van csupán, visszaeső kerti garázdálkodónak számít. Kőrözés újra kiadva ellene. De ezúton is köszöni védőügyvédi próbálkozásodat. :)

  Gólya, ezek szerint a Ti négylábú társaságotok is klasszikus tér- és tárgyrendező! Megtiszteltetés egy ilyen egyéniséggel egy fedél alatt élni, nem?

 6. Edit says:

  Csodálom a higgadtságodat (is) Én dúltam-fúltam, mikor enyimeb kitúrta a tulipánhagymákat, ráadásul most a járda melletti varjúhájat környékezi... És ez nyilván a mi (nem)nevelési elveinket mutatja...

 7. Toni says:

  Gyerekre, kutyára úgyse lehet sokáig haragudni, sőt egyátalán nem, úgyis tudja, úgyis azért csinálja! Kent hozzá zsíros deszkát is? :)

 8. Rita(006) says:

  Edit, ha dúlsz-fulsz akkor is meg fogja enni! Semmit nem változtat a tényen: neked se nekem se lesz idén ezek szerint tulipánok a kertbe: Üdv a klubba, gyere velem válatvonogatni és tuli hagymákat ültetni ősszel.

  Toni, na ugye, hogy tudják ezek a Törpék és négylábúak?! Tofka gasztronómiai ízlése még alakulóban van, de véleményem szerint jövő tavasszal simán kér hozzá zsíros kenyeret is!

Leave a Reply

Üzemeltető: Blogger.